Back to top

Seguim aprenent sobre els animals jugant, aquest dijous

Aquest dijous, 6 d’agost a partir de les 18 h, seguim amb les activitats per a tota la família al Centre de Recuperació de Fauna. Aquesta vegada ens centrarem en com descobrir què mengen els ocells, analitzant les restes que no es poden empassar.


Els ocells no tenen dents. Els que són caçadors, sovint s’envien les preses senceres o en trossos grans fins l'òrgan que anomenam pedrer, on es capolen. S’acaben d’empassar fins l'estómac només les parts més digeribles. La resta, que poden ser ossos, pèl i plomes, les tornen treure per la boca en forma d’unes pilotes, que es diuen egagròpiles. Analitzant les restes que trobam dins les egagròpiles podem saber què ha estat menjant l’ocell. És una pràctica detectivesca molt divertida que farem aquest dijous, entre altres jocs.


Recordau que el Centre de Recuperació es pot visitar també de dilluns a dissabte a partir de les 18 h. L'hospital d'animals s'integra de manera opcional dins la visita a les Pedreres de s'Hostal de Líthica. L’entrada inclou la visita a tot el conjunt de les Pedreres de s’Hostal, més la visita guiada al Centre de Recuperació de Fauna. Els preus de les entrades són: fins a 12 anys d’edat gratuït, majors de 65 anys 4 €, i la resta 8 €. Es fa descompte per residents: fins a 12 anys d’edat gratuït, majors de 65 anys 3 €, i la resta 6 €. L’accés a les Pedreres de s’Hostal és al Camí Vell de Ciutadella, km 1.


La vostra visita ens ajuda a fer la nostra feina millor. Us hi esperam!

Comentaris

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.