Back to top

Per Menorca, ho has de saber

Vídeo. Espais emblemàtics com els barrancs del sud, Macarella, Llucalari o Tirant, es volen desprotegir des del punt de vista urbanístic. També els camps de golf, a partir d'ara, vindran amb urbanització afegida, sense cap regulació d'aigües depurades ni altres aspectes, i es podran atorgar per decisió unipersonal del Conseller de Territori.

S'han eliminat les garanties d'aigua potable per les poblacions existents, a fi de no tenir traves per autoritzar noves urbanitzacions. S'està emprant l'excusa de la crisi per donar llum verda a projectes que seran molt lesius per als interessos generals.

És molt necessari que tothom estigui assabentat de les amenaces urbanístiques que es volen dur a terme a Menorca. Per això hem fet aquest vídeo adjunt, que mostra i explica amb detall el contingut dels nous textos normatius. Requereix dedicar-hi una estona, però Menorca s'ho mereix.

Si alguna organització o col·lectiu té interès en oferir una xerrada pública com aquesta, no dubteu a contactar amb el GOB.

 

Comentaris

increïble

Felicitats per la feina feta pel GOB amb el treball d'investigació i difusió. Cal fer màxima difusió d'aquestes intencions de destruir tot lo aconseguit fins ara en matèria territorial. Hem de fer pinya i front comú per parar-ho. Som majoria!

S'haurien de promoure

S'haurien de promoure iniciatives legislatives populars que comportin la codemna dels polítics corruptes i/o que impliquen destroces en el nostre entorn (comportin o no un benefici propi). Ells, els políticis (així en abstracte), ja s'encarreguen d'evitar-ho.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.