Back to top

Oferta Educativa 21-22

OFERTA EDUCATIVA - CURS 2021/2022

El coneixement i la posada en valor de la natura cada dia són més presents dins la nostra societat i dins la comunitat educativa. Sortim i valorem la salut i el benestar que ens ofereix l’entorn.

El GOB Menorca segueix amb l’oferta educativa del Servei d’Educació Ambiental. En aquesta guia trobareu la informació de les activitats que us oferim. Com sempre, intentam arribar a diferents nivells i treballar els temes que més ens importen. També hem intentat adaptar les activitats a les normatives sanitàries.

En les següents pàgines trobareu diferents jocs, tallers, excursions i xerrades pensades per conscienciar la nostra societat de cara a un futur més sa, sostenible i responsable amb el medi ambient.

Recordau que moltes activitats escolars són gratuïtes pel fet de comptar amb alguns patrocinadors.


Us animam idò a conèixer la natura de Menorca. Totes les deixades són perdudes!

Podeu fer les vostres peticions aquí


CONTACONTES I JOCS

Els contacontes poden ser a l’interior amb altaveus i projector, o bé a l’exterior. Van acompanyats d’una cançó i una dansa adaptada al nivell.


D’EXCURSIÓ PER LA NATURA

Per gaudir de la salut d’un espai natural. Hem de dur aigua, berenar, calçat adequat i capell.


ANAM DE VISITA

Per estirar les cames i conèixer més coses sobre el nostre entorn


XERRADES

Presencialment o també, per raons de seguretat sanitària, es poden dur a terme en línia per Zoom

 

CONDICIONS PRÀCTIQUES

Inscripcions: Durant tot el curs clicant aquest enllaç.

Autobús: L'encomana i coordinació amb l'empresa de transports per a les sortides sempre va a càrrec del centre, exceptuant les activitats de Visitam un lloc i Coneguem la platja, protegim la mar que tenen el bus gratuït fins a esgotar places.

Uns dies abans de fer l'activitat rebreu un recordatori amb informació pràctica sobre l'activitat. Uns dies després de fer l’activitat rebreu un full d'avaluació per tal de millorar en tot moment els nostres serveis.

Els preus de les activitats de l'oferta educativa per al curs 2021 - 2022 poden estar patrocinats per diferents organismes. Consultau el quadre de patrocinadors i confirmau-ho amb el SEA del GOB Menorca.

Per a qualsevol altra petició podeu posar-vos en contacte:

Gràcies per la vostra confiança!

 


 

Pots descarregar aquí baix el PDF de l'Oferta Educativa 2021-22