Back to top

Fes-te el teu purí d’ortigues

Aquest dissabte, 7 de març a les 10h, feim un taller as Viver del GOB per explicar com es fa un bon purí d’ortigues, un remei per enfortir les plantes de l’hort i el sòl. Les plantes i restes de la cuina i de l’hort són recursos per poder preparar tractaments ecològics per adobar la terra, enfortir o prevenir i curar malalties dels cultius. El taller és obert a tothom, gratuït i no és necessari apuntar-se.

L'agricultura ecològica es basa en reforçar totes les relacions entre les diferents espècies del sòl, plantes acompanyants i insectes beneficiosos per a aconseguir uns cultius sans, productius i saludables. Hi ha maneres de potenciar positivament tots aquests aspectes i de reforçar les defenses de les nostres plantes. També existeixen tractaments preventius per evitar que ens arribin plagues i malalties. I quan malauradament tot i així ens afecten, podem fer servir tractaments ecològics, sense contaminants químics. Les herbes i els residus de la cuina poden ser un recurs per procurar-nos alguns d’aquests remeis.


El Viver de plantes de Menorca del GOB obre de dilluns a dissabtes de 10 a 13:30 h. Està situat a  Maó, a la carretera de l’aeroport, davant l’antiga nau de Mestral. Ja començam a tenir planters de lletugues, carabassons, espinacs, cobrómbols... Us hi esperam.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.