Back to top

El GOB rep un premi estatal Reserva de Biosfera

El GOB ha rebut una distinció del Ministeri de Transició Ecològica, per la seva contribució al desenvolupament econòmic i social sostenible de la Reserva de Biosfera de Menorca.

La resolució destaca la massa social de l'entitat a Menorca (1.450 persones associades), la seva participació en múltiples campanyes de conservació i en projectes que incideixen en l'orientació de l'economia cap a la sostenibilitat, així com per l'impuls del programa de Custòdia Agrària, que compta amb 34 finques agràries professionals amb acord de custòdia del territori.

Aquesta convocatòria de premis al compromís ambiental a Reserves de Biosfera, ha analitzat 112 candidatures i ha atorgat finalment 17 distincions.

En el cas de Menorca, dins del capítol de Foment de la investigació i l'educació ambiental, es reconeix també l'Institut Menorquí d'Estudis - OBSAM, com a impulsor de la declaració de la Reserva i pel seguiment científic i d'indicadors de sostenibilitat de l'illa.

Així mateix, rep una distinció el projecte Plàstic Zero, que s'impulsa conjuntament entre Menorca i Lanzarote, per part de l'organització científica Marine Science For Society.

Aquest reconeixement a nivell estatal es rep després de 24 anys que Menorca sigui Reserva de Biosfera, i es suma al premi internacional que el GOB també va rebre els primers anys que l'illa va obtenir aquesta condició, l'any 1997, per part de TUI Internacional, que va voler distingir l'aportació activa de l'entitat a fer que la Reserva fos una realitat i no només un títol honorífic.

Comentaris

Premi estatal

Enhorabona per la vostra feina incansable!! Referent nacional !!!! Gràcies, Gràcies!!! Per molts anys!!!

Premi

Moltes Felicitats,El bon treball te una bona recompensa, continueu per aquest camí .

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.