Back to top

El GOB a la Mostra d'Entitats

Dissabte que ve, 11, la Mostra d'Entitats de Menorca reunirà a una quarantena d'associacions de l'illa as Mercadal. Serà una jornada lúdica, amb diversitat d'activitats i actuacions, però també reivindicativa de la importància de la feina que fan aquestes entitats dins la societat menorquina. És una ocasió per contactar amb la realitat del teixit associatiu i, per què no, sumar-s'hi a nivell personal.

La participació de la gent en entitats i associacions contribueix de manera important a la cohesió de la societat i a donar respostes als seus problemes. Què seria de les persones en risc d'exclusió, del foment cultural, de la preservació del patrimoni històric i mediambiental, etc., sense les associacions.

Evidentment el GOB serà present a la mostra, amb una taula informativa. Al cartell adjunt hi trobareu el programa d'activitats.

Teniu més informació al web del Fòrum ETS Menorca, organitzador de la mostra

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.