Back to top

Diumenge 15, voluntariat agrari sobre l'aigua

 

El pròxim diumenge 15 de desembre es celebrarà una jornada de voluntariat agrari destinada a retenir l'aigua i millorar la fertilitat de la terra.

Es treballarà a una tanca amb pendent, que pateix forts problemes d'erosió i que no s'està utilitzant. Es durà a la pràctica una prova pilot que té com a propòsit millorar l'actual distribució de l'aigua a una parcel·la inclinada, frenar la pèrdua de sòl fertil i augmentar la infiltració en el terreny. Una idea que, si funciona correctament, podria ser molt útil per augmentar de manera significativa la infiltració d'aigua de pluja als aqüífers de Menorca.

A mig matí les persones participants rebran un berenar de productes de custòdia agrària. L'activitat finalitzarà a les 13:30 h.

A fi de preveure les necessitats, pregam que la gent interessada s'apunti telefonant al GOB (971350762) o enviant un correu electrònic a custodia@gobmenorca.com especificant quanta gent sereu i el punt de trobada.

Ens trobarem a les 8:30 a la Sínia des Cuc de Maó o a les 9:00 davant la benzinera Cepsa del polígon de Ferreries, situada al Camí de Sant Patrici.

La finca on s'actuarà té signat un acord de custòdia agrària amb el GOB. Aquesta activitat estava programada el novembre i es va haver d'aplaçar per fortes pluges. Es compta amb el suport del Consell Insular de Menorca, del Govern Balear i de la Fundació Mava.

Gràcies per ajudar a millorar l'illa.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.