Back to top

Diumenge 10, voluntariat agrari per a millorar la gestió de l'aigua

El pròxim diumenge 10 de novembre, es realitzarà una jornada de voluntariat a una finca agrària del terme de Ferreries que té acord de custòdia del territori signat amb el GOB.

Aquesta és una jornada innovadora i plena de nous reptes! Es durà a terme una prova pilot per a millorar la distribució de l'aigua a la parcel·la, minimitzar la pèrdua de sòl fèrtil i augmentar la infiltració en el terreny.

Es treballarà a una tanca amb pendent, que pateix forts problemes d'erosió i que no s'està utilitzant. Amb la tècnica que aplicaran les persones voluntàries, es vol frenar aquest dinàmica i augmentar la fertilitat del sòl. Una idea que, si funciona correctament, podria ser molt útil per augmentar de manera significativa la infiltració d'aigua de pluja als aqüífers de Menorca.

A mig matí les persones participants rebran un berenar de productes de custòdia agrària. L'activitat finalitzarà a les 13:30 h, amb prou temps per anar a votar a les eleccions generals.

A fi de preveure les necessitats, pregam que la gent interessada s'apunti telefonant al GOB  (971350762) o enviant un correu electrònic a custodia@gobmenorca.com especificant quanta gent sereu i el punt de trobada.

Ens trobarem a les 8:30 a la Sínia des Cuc o a les 9:00 davant la benzinera Cepsa del polígon de Ferreries, situada al Camí de Sant Patrici.

Animeu-vos! Us hi esperam!

Aquesta jornada  compta amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca i de la Fundació MAVA.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.