Back to top

Dissabte, taller de com tractar els problemes de l'hort en producció

Aquest dissabte , dia 6 de juny a les 10 h, tornam a fer un taller as Viver de plantes de Menorca del GOB. Ja és temps de tenir l'hort d'estiu plantat, tot i que encara hi seríeu a temps si no ho heu fet, i ara es tracta d'anar preveient i aclarint els problemes de maneig. Com prevenir i tractar les plaques i les malalties, sense químics. Explicarem les principals feines a anar fent i evidentment respondrem a les consultes que ens vulgueu fer.

El taller és públic i gratuït. Tindrem en compte les mesures de precaució pel COVID, i per açò us demanam que porteu mascareta.

I aprofitau per completar l'hort amb plantes aromàtiques i culinàries ecològiques: tem, sajolida, espígol, alfàbrega, herba-sana, orenga, moraduix, estèvia, estragó, melissa, cibulet, camamil·la de Menorca... Recordau que Es Viver del GOB obre els matins de dilluns a dissabtes de 10 a 13:30 h. Som a Maó, a la carretera de l'aeroport, just abans de la deixalleria (vegeu plànol).

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.