Back to top

Dissabte, portes obertes a l'Hospital d'Animals

Aquest dissabte 5 de juny, de 10 a 14 h, teniu l'oportunitat de venir a la jornada de portes obertes al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Menorca. Veureu els animals que hi viuen i podreu conèixer la feina que s'hi realitza per a tenir cura de la fauna de Menorca. Aquesta jornada es fa amb la col·laboració de Líthica i l'Ajuntament de Ciutadella, per a celebrar el dia mundial del medi ambient.

L'hospital d'animals atén un milenar d'animals cada any. La majoria dels ingressos es deuen a impactes ocasionats per l'activitat humana: nius en espais urbans, atropellaments, col·lisions amb cablejats i finestres, atacs de mascotes, accidents amb maquinària agrícola, espècies invasores, etc. Intentam pal·liar la nostra afectació sobre la fauna, i també estudiar-hi solucions.

El Centre de Recuperació de Fauna Silvestre funciona gràcies al conveni amb el COFIB, i ajudes del Consell Insular a través de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera, i els ajuntaments de Ciutadella, Maó, Es Mercadal, Ferreries, Sant Lluís i Es Castell. Així i tot és fonamental també l'ajuda de particulars que apadrinen algun dels animals residents i la gran dedicació de persones voluntàries que col·laboren en la multitud de tasques d'aquest hospital.

L'hospital d'animals està situat a les Pedreres de s'Hostal que gestiona Líthica, a Ciutadella al Camí Vell km 1.

Comentaris

Assistents

En principi no hi ha limitació de nombre de persones que puguin venir juntes però si heu de ser un grup molt nombrós us agrairem que contacte amb noltros al 971350762 per coordinar-ho. La visita és a un espai obert amb prou aforament. Açò sí, és obligatori l'ús de mascareta, mans netes (disposarem de Gel hidroalcohòlic) i mantenir la separació entre persones.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.