Back to top

Dissabte 18, excursió nocturna a Torre d'en Galmés

El dissabte 18 es tornen a posar en marxa les excursions talaiòtiques, després del descans estival. Com que encara fa calor, serà una caminada nocturna. Té places limitades i cal inscripció prèvia.

S'anirà per camins antics i es visitarà el jaciment de Torre d'en Galmés, amb les explicacions d'un arqueòleg. Aquest poblat és un dels jaciments arqueològics més grans de Menorca i un dels més excavats, que cada any aporta nous coneixements.

Conserva tres talaiots, nombroses cases de planta circular, un recinte de taula, una sala hipòstila, un sistema de recollida d'aigües i fins a quatre hipogeus que en origen tenien una funció funerària.

El grau de dificultat és baix. Hi haurà un servei de bus de retorn al punt de partida (4 €).

Podreu veure la informació completa d'horaris, lloc de trobada i condicions quan faceu la inscripció. Us podeu apuntar clicant aquí.

S'estima finalitzar a les 23:30 h. És obligatori l'ús de mascareta i es passarà llista d'assistència.

El cicle Som talaiòtics? és un programa organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB.

Comentaris

Hola ,mi llamo Najib soy de

Hola ,mi llamo Najib soy de Marruecos, llevo en la Isla 30 años y me hace muchas ganas a conocer la Isla.poe eso mi apunto la primera vez en esta excursión. Gracias.

Inscripciones

Hola Najib. Con motivo del Covid, las excursiones tienen plazas limitadas y es obligada la inscripción previa. Lamentablemente, para esta excursión las plazas ya están agotadas. Si quieres recibir directamente un correo de aviso cuando se anuncian las excursiones, puedes apuntar-te por medio de esta web, en el apartado que dice Suscríbete. Gracias por tu interés y saludos.

Talaitos

El 06/09 me dijeron que la inscripción sería el 10/09. Recibi el aviso a las 19hs y respondí inmediatamente. No había mas cupos! Lograré algún vez llegar a la inscripción??

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.