Back to top

Dijous 14, xerrada sobre canvis territorials as Mercadal

El PTI va protegir Tirant de l'amenaça d'una urbanització de 4000 places.

Molt de territori de Menorca es troba en aquests moments en perill de quedar a mercè de nous projectes urbanístics, si es materialitzen els canvis que s'estan impulsant des de la Conselleria de Territori del Consell Insular. Aquest dijous s'explicarà en una xerrada oberta as Mercadal.

L'afegit de franges perquè les urbanitzacions de costa puguin créixer o l'eliminació de les figures de protecció creades pel Pla Territorial i que protegeixen espais com Macarella o Algendar, són alguns dels efectes preocupants de la modificació que s'ha anunciat del PTI.

Per donar a conèixer amb detall aquestes qüestions, i poder-ho veure amb el suport de plànols i textos oficials, el GOB està duent a terme un cicle de xerrades itinerants a cada poble, on la gent pot veure els continguts i després participar en un debat obert.

El seriós perill que representa per Menorca aquest canvi de model territorial ja ha motivat que més de 4.000 persones hagin enviat una petició al President del Consell, Santiago Tadeo, demanant que les modificacions que es facin siguin orientades a simplificar procediments, però no a desprotegir territori d'alt valor. Es pot signar clicant aquí.

Així mateix, els Escoltes de Menorca i el GOB estan organitzant una Volta per la Menorca que estimam, que traslladarà un manifest que voltarà tota l'illa pel Camí de Cavalls, i on les entitats i les persones poden participar-hi activament. Es pot trobar més informació aquí.

La xerrada de Mercadal es celebrarà aquest pròxim dijous, dia 14. a les 20 hores, en el local d'Unió de Pagesos (Dr. Llansó, 76).

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.