Back to top

Cris Juanico fa costat al Centre de Recuperació de Fauna

 

Cris Juanico recentment ha participat en l'alliberament d'una miloca que va ingressar ferida al Centre de Recuperació. Els bombers van haver de rescatar aquesta miloca jove i inexperta que havia quedat atrapada dalt una palmera a Sa Bassa, prop de Sant Lluís. La col·laboració de tots és molt important per l'èxit de la feina del Centre de Recuperació de Fauna, començant per les persones que ens avisen quan troben un animal, i seguint per molta altra gent que ens ajuda de diverses maneres, fan de voluntaris o apadrinen algun dels animals residents.

Aquesta miloca va ingressar amb talls produïts per les fulles de palmera, però després d'un mes de cures a les nostres instal·lacions en va quedar totalment restablerta. Les miloques (Neophron percnopterus) són una de les espècies més emblemàtiques de Menorca, on hi viu una important població resident tot l'any, mentre que a la península només hi és present a l'hivern. Són de la família dels voltors. Cria sobretot als penyals de certs barrancs, i la seva alimentació està molt lligada al paisatge en mosaic menorquí i la ramaderia extensiva.

A més de la col·laboració de persones voluntàries i d’altres que apadrinen algun dels nostres animals, el Centre de Recuperació de Fauna Silvestre funciona gràcies al conveni del GOB amb el COFIB, entitat que s’encarrega de la recuperació de la fauna silvestre a les Illes Balears. També de la implicació de Lithica que ens cediex l'espai i del Consell Insular, a través de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera, i dels ajuntaments de Ciutadella, Maó, Es Mercadal, Ferreries, Sant Lluís i Es Castell, i d’algunes altres empreses i entitats col·laboradores.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.