Back to top

Dimecres 22, Diàleg sobre massificació turística

Pressió humana diària a Menorca

- Atenció, canvi de lloc. L'acte serà a l'Orfeó Maonès  a les 19:30h - 

El GOB organitza un acte informatiu i de debat sobre la massificació turística de Menorca, els seus orígens i les potencials solucions.

Una oportunitat per analitzar les dades disponibles i entendre millor les problemàtiques de presència de gent, vehicles i embarcacions, i les seves conseqüències.

Hi ha diferents mesures que permetrien posar remei a bona part de les problemàtiques i, al mateix temps, millorar els efectes econòmics del turisme. Menorca necessita passar de les queixes a les solucions i l'objectiu d'aquest acte és poder reflexionar-hi de manera col·lectiva.

L'acte és obert fins aforament complet. Per normativa Covid cal inscripció prèvia que es pot fer clicant aquí. Es celebrarà al claustre de Sant Francesc (Pla de Monestir de Maó) a les 19:30 h.

Segons com evolucioni la pandèmia, l'estiu pròxim poden arribar a Menorca el turisme peninsular i francès que ha vingut enguany, més el britànic i alemany de tot inclòs. La tasca per regular-ho comença ara.

Comentaris

Diàleg

Hola Montse. L'acte de dimecres serà només presencial, però es repetirà a altres pobles. S'aniran anunciant les activitats.

per la importancia del tema i

per la importancia del tema i com que tots sabem que lo dolent sempre es susceptible d'empitjorar, trob que s'hauria d'enjegar un debat insular sobre el que volem que sigui Menorca, si no, tal com diu el missatge, l'any qui ve pot ser la fi del model turistic que ens haviem cregut fins ara.

MASSIFICACIÓ DE TURISME

Sí, em sembla molt bé que els altres pobles puguin assistir. El tema és sumament important, de lo contrari, Menorca ja no serà mai més lo que era.

dades

De quan són les dades de la gràfica que il·lustra el post? Es podrà seguir el debat en streaming o el penjareu a la web? Gràcies!

Dades

Hola Borja. El dibuix que il·lustra el post és una aproximació a la gràfica de pressió humana diària de 2019 a Menorca. Les dades originals les pots trobar al portal web de l'Obsam. L'acte de dimecres serà només presencial, però es repetirà a altres pobles. S'aniran anunciant les activitats.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.